неделя, 6 юли 2008 г.

Най-важното правило на живота - неделен филм



Много интересно филмче, което нагледно обяснява (на английски) за най-важния закон на живота. А именно — ако имаш хубава и положителна настройка към света, ти се случват хубави и положителни неща.

Филмът е с много примери, много хора свидетелстват, въобще струва си.

Не забравяйте, че филмът е рекламен, т.е. в крайна сметка искат да ви продадат разни неща, но си струва 100%.

Приятно гледане

PS. Благодаря на "Не натискай ТУК " за информацията, че филмът със субтитри може да се намери в Замунда.

Видях го в блога на Gregg

3 коментара:

Анонимен каза...

Има го в замунда - отивайте да го дърпате, там е със субтитри... Страхотен филм.

Свилен Йорданов Стойчев каза...

Това е филма "Тайната" - превъзнасян в нароилите се сайтчета на сектанти и психорелигии. Доста елементарен и посредствен, при това направен в стил като за промитите мозъци на американците. Трябва обаче да се признае, че в него умело се използват психологически похвати, но пак като за промити мозъци, трябва да си доста посредствен, за да го приемеш напълно без да се замислиш за много други неща. Никак не го препоръчвам за приятно прекарване на свободното време, има къде-къде по-стойностни филми (а този дори не мога да го нарека такъв). А пък ако искате да поразсъждавате върху живота - поканете приятел - със сигурност разговорът ви ще е много по-пълноценен.
P.S. Не можах да го изгледам докрай - просто не издържах. И моля ви, само не ми казвайте, че нямам право да говоря без да съм го изгледал докрай - трябва ли да затъна до шия в л...а, за да разбера, че е гадно и вонят.

Комитата каза...

Не, разбира се. Имате право на собствено мнение. Никой не ви кара да възприемате безкритично филма. Но това не отрича качествата му.