четвъртък, 3 юли 2008 г.

Десетте грешки, които мъжете правят с жените


Грешка #1: Да бъдеш твърде "добро момче".
Вие си споделяте, ти си винаги отзивчив, готов си да я съчувстваш, да я изслушаш, да и се притечеш на помощ. Само че, когато тръгнеш да я целуваш, тя се дърпа и иска да сте приятели. Ами така де, тя се целува само с по-красивите си приятелки, а ти дори на жена не приличаш.

Грешка #2: Да се опитваш "да я убедиш" да те хареса.
Разказваш и за парите си, за колата си. Толкова си готин, че няма как да не те заобича. Да, ама тя умира от скука. Остави я тя да те открие. А ти просто бъди естествен. Говори за нещо друго, а не за парите си. Нали има и нещо друго, което те интересува?

Грешка #3: Да търсиш нейното одобрение или разрешение.
Оставяш я тя да избере заведение или филм? Голяма грешка. Най-добре е да знае, че човекът до нея може да взима решения. Добри решения.

Грешка #4: Да се опиташ да "купиш" нейното внимание с храна и подаръци
Ти си научил тя какво обича да яде. И кои обици си е заплюла в магазина. Следващия път ще и донесеш обиците в романтична кутийка и ще и поръчаш любимата манджа? Мне. Вие да не сте женени? Задръж вниманието и с неповторимата си личност!

Грешка #5: Да "споделиш чувствата си" твърде рано в отношенията и с нея.
Първата среща е минала, а ти се събуждаш рано сутринта и нещо те гъделичка в корема. Открил си жената на живота си! Едва изчакваш да стане 9.30 и и звъниш по телефона, като и се обясняваш в любов. Най-вероятно никога повече няма да я видиш. Освен ако не си Брад Пит, ама не си, защото дори той не прави такива глупости.

Грешка #6: Да "не усещаш" какво привлича жените
Нямаш си идея какви дрехи да облечеш, не умееш да се грижиш за себе си, не умееш да слушаш жената пред себе си.

Грешка #7: Да си мислиш че само парите и външния вид са достатъчни да привлечеш една жена. Огледай се около себе си. Ще се изненадаш колко хора без пари имат успех с жените.
Или искаш тя да се влюби в парите ти, а не в тебе?

Грешка #8: Да дадеш цялата си власт в ръцете на жената
Ти да не си нейното кученце? Защо си мислиш, че тя изгаря от желание да те води на каишка? Но всъщност ако наистина иска да те води на каишка, може и да си прекарате добре.

Грешка #9: Да не знаеш ТОЧНО как да реагираш във всяка ситуация с жена
Ако не си подготвен за това, непрекъснато тя ще те изненадва. Или настроението ще си сменя, или ще флиртува с приятелите ти, или няма да вдига телефона. Ако не знаеш какво да правиш във всяка една от тези ситуации, губиш.

Грешка #10:Да не потърсиш помощ, ако не ти върви с жените
Годините минават, а ти си се сприятелил с медицинските канали на кабелната телевизия, и си мислиш, че ето утре ще ти излезе "късметът". Ако мислиш, че късметът ти работи, защо ходиш на работа? Пускай тото.

Къде да намериш помощ и откъде взех точките? Пробвай първо с Гугъл.





И можеш да преброиш колко грешки прави героят в тази песен и защо накрая остава вечер сам с бастуна в тясната квартирка.

И не забравяй преди да си тръгнеш да ми попълниш лексикона.

снимката от тук

Няма коментари: